Toimitustavat

Toimitamme lähetykset Vantaan Koivuvaaran päävarastoltamme Postin, Matkahuollon sekä Schenckerin kautta. Tarjoamme ilmaisen postituksen toimitustavasta riippumatta jokaiseen yli 100 euron tilaukseen. Voit tämän lisäksi noutaa tilauksesi suoraan päävarastoltamme.

Tavoitteenamme on toimittaa tilaamasi autonhoitotuotteet sinulle niin pian kuin mahdollista. Jokainen arkisin klo 12.00 mennessä tehty tilaus lähetetään saman päivän aikana.

Nouto Autotähden varastosta

Päävarastomme sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa osoitteessa Koivuvaarankuja 2 ja on avoinna arkisin kello  08.00–16.00 välisenä aikana. Huom! Saat tekstiviestin kun tilauksesi on keräilty ja pakattu odottamaan sinua. Huomioithan, että myöhään iltapäivällä tehdyt tilaukset eivät välttämättä ehdi saman päivän keräilyyn.

  • Noutopiste sijaitsee Postituspoikien tiloissa

  • Alla olevan kartan oranssia nuolta seuraamalla pääset nosto-ovelle, joka aukeaa joko ovikelloa soittamalla tai soittamalla ovikellossa näkyvään puhelinnumeroon (050 467 3074)

  • Noutopiste sijaitsee nosto- oven takana heti oikealla (Postituspoikien valokyltti)

  • Auton voi jättää lastauslaiturin eteen

  • Noutohylly sijaitsee heti oranssin nosto- oven takana oikealla

  • Lähetyksen saa mukaan kuittausta vastaan

Posti

Lähetämme tilaukset joko postipakettina tai SmartPOST pakettiautomaatti -pakettina. Sekä postipaketin että pakettiautomaatti -paketin hinta alle 100 euron tilauksiin on 5,90 euroa per tilaus ja ilmainen yli 100 euron tilauksiin.

Matkahuolto

Lähetämme tilaukset Matkahuollon lähipaketteina. Hinta alle 100 euron tilauksiin on 4,90 euroa per tilaus ja ilmainen yli 100 euron tilauksiin.

Schenker

Lähetämme tilaukset Schenkerin noutopistepaketteina. Hinta alle 100 euron tilauksiin on 4,90 euroa per tilaus ja ilmainen yli 100 euron tilauksiin.