Tietoa Autotähdestä

Parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti!

Haluamme Autotähdessä tarjota aktiivisille autoharrastajille parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti. Olemme Meguiar's, Sonax, Turtle Wax sekä Quixx tuotteiden virallinen jälleenmyyjä ja valikoimassamme on kaikki kyseisten tuotemerkkien tuotteet. Tämän lisäksi saat vain meiltä aktiiviharrastajille tarkoitetut Meguiar's Mirror Bright tuotteet sekä ammattikäyttöön tarkoitetut, Saksassa valmistetut, Turtle Wax Pro tuotteet. Löydät varmasti satojen tuotteiden joukosta mieleisesi!

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia. Tarjoamme kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme palvelee sinua autonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Aina edulliset hinnat

Pyrimme tarjoamaan sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat vuoden jokaisena päivänä. Autotähden hinnan lisäksi ilmoitamme jokaisen tuotteen yhteydessä maahantuojan virallisesti vahvistaman ohjevähittäishinnan (ovh) hintavertailun helpottamiseksi aina kun se on saatavilla. Tämän lisäksi postitus on ilmainen yli 100 euron tilauksiin!

Nopeat toimitukset

Jokainen arkipäivisin kello 12.00 mennessä tehty tilaus lähetetään saman päivän aikana. Varastomme sijaitsee Vantaalla Suomen tavaralogistiikan sydämessä, joka varmistaa erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Tämä varmistaa sen, että saat tuotteet käyttöösi niin nopeasti kuin mahdollista.

Jos haluat noutaa tilauksesi saman päivän aikana, on käytössäsi noutopisteemme Vantaan Koivuvaarassa, vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Kehä I ja Kehä III liittymistä.

Laaja valikoima saatavilla olevia tuotteita

Pyrimme pitämään kaikkia tuotteita aina saatavilla, jotta saat aina haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti. Jos jokin tuotteistamme on tilapäisesti loppu, tulee sitä lisää varastoon keskimäärin kahden arkipäivän kuluessa. Valikoimassamme on myös erikoistuotteita, joita ei voida toimittaa jokaiseen toimipisteeseen (niin kutsutut VAK LQ tuotteet), kuten maanalaisiin pakettiautomaatteihin. Näitä tuotteita ovat tietyt nahanhoitotuotteet, aerosolit sekä vahvemmat puhdistusaineet. Kaikki VAK LQ tuotteet ovat merkitty tuotekuvauksessa.

Noutovarasto

Tarjoamme tuotteillemme erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Noutovarastomme sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa, osoitteessa Koivuvaarankuja 2. Voit tulla noutamaan tilauksesi myös suoraan varastoltamme.

  • Noutopiste sijaitsee Postituspoikien tiloissa

  • Alla olevan kartan oranssia nuolta seuraamalla pääset nosto-ovelle, joka aukeaa joko ovikelloa soittamalla tai soittamalla ovikellossa näkyvään puhelinnumeroon (050 467 3074)

  • Noutopiste sijaitsee nosto-oven takana heti oikealla (Postituspoikien valokyltti)

  • Auton voi jättää lastauslaiturin eteen

  • Noutohylly sijaitsee heti oranssin nosto-oven takana oikealla

  • Lähetyksen saa mukaan kuittausta vastaan

Haluatko tietää meistä lisää? Ajankohtaista tietoa saat myös Facebook -sivumme kautta.

Palaa tästä takaisin etusivulle ...