Tietoa Autotähdestä

Parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti!

Haluamme Autotähdessä tarjota aktiivisille autoharrastajille parhaat autonhoitotuotteet nopeasti ja edullisesti. Olemme Meguiar's, Sonax, Turtle Wax sekä Quixx tuotteiden virallinen jälleenmyyjä ja valikoimassamme on kaikki kyseisten tuotemerkkien tuotteet. Tämän lisäksi saat vain meiltä aktiiviharrastajille tarkoitetut Meguiar's Mirror Bright tuotteet sekä ammattikäyttöön tarkoitetut, Saksassa valmistetut, Turtle Wax Pro sekä Sonax Pro tuotteet. Löydät varmasti satojen tuotteiden joukosta mieleisesi!

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia. Tarjoamme kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, jos et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme palvelee sinua autonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Aina edulliset hinnat

Pyrimme tarjoamaan sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat vuoden jokaisena päivänä. Autotähden hinnan lisäksi ilmoitamme jokaisen tuotteen yhteydessä maahantuojan virallisesti vahvistaman ohjevähittäishinnan (ovh) hintavertailun helpottamiseksi aina kun se on saatavilla. Tämän lisäksi postitus on ilmainen yli 75 euron tilauksiin!

Nopeat toimitukset

Jokainen arkipäivisin kello 12.00 mennessä tehty tilaus lähetetään saman päivän aikana. Päävarastomme sijaitsee Ulvilassa hyvien yhteyksien varrella, joka takaa erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomen. Tämä varmistaa sen, että saat tuotteet käyttöösi niin nopeasti kuin mahdollista.

Laaja valikoima saatavilla olevia tuotteita

Pyrimme pitämään kaikkia tuotteita aina saatavilla, jotta saat aina haluamasi tuotteen mahdollisimman nopeasti. Jos jokin tuotteistamme on tilapäisesti loppu, tulee sitä lisää varastoon keskimäärin kahden arkipäivän kuluessa. Valikoimassamme on myös erikoistuotteita, joita ei voida toimittaa jokaiseen toimipisteeseen (niin kutsutut VAK LQ tuotteet), kuten maanalaisiin pakettiautomaatteihin. Näitä tuotteita ovat tietyt nahanhoitotuotteet, aerosolit sekä vahvemmat puhdistusaineet. Kaikki VAK LQ tuotteet ovat merkitty tuotekuvauksessa.

Haluatko tietää meistä lisää? Ajankohtaista tietoa saat myös Facebook -sivumme kautta.

Palaa tästä takaisin etusivulle