14 päivän palautusoikeus

14 päivän palautusoikeus

Jos et ole täysin tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin, ei hätää! Myönnämme kaikille myymillemme tuotteille 14 päivän palautusoikeuden, eli voit palauttaa tuotteet 14 päivää niiden vastaanottamisestakunhan tuotteet ovat avaamattomia ja myyntikuntoisia.

Palautuksen voit tehdä helposti lähimmässä Postissa, pakettiautomaatilla (jos noudettu pakettiautomaatista) tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Miten teen palautuksen?

Palautuksen tekeminen on helppoa.

1. Täytä palautuslomake.
2. Pakkaa palautettavat tuotteet. Varmista, että palautettavat tuotteet ovat avaamattomia ja myyntikuntoisia. Muista pehmustus ja liitä mukaan palautuslomake.
3. Toimita paketti lähimpään Postiin tai Matkahuolllon toimispisteeseen. Jos olet vastaanottanut lähetyksemme pakettiautomaatilla, voit palauttaa paketin pakettiautomaattiin.

Huom! On ensijaisen tärkeää, että täytät palautuslomakkeen, sillä tämä nopeuttaa palautuksen käsittelyä. Tarvitsemme sinulta rahojen palautusta varten mm. pankkitilisi numeron ja emme ilman lomaketta voi täten tehdä palautusta. 

Tuotteen pakkaaminen palautusta varten

Tuote tai tuotteet ovat helpointa palauttaa alkuperäisessä pakettissa. Muista pakata tuotteet asianmukaisesti käyttämällä vähintään 5 cm pehmustetta, jotta ne eivät vaurioidu palautuksen yhteydessä.

VAK tuotteet

Osa myymistämme tuotteista luokitellaan vaarallisiksi aineiksi ja niiden kuljettamisessa on omat lakinsa ja säädöksensä. Suosittelemme säästämään alkuperäisen paketin juuri tästä syystä. Paketissa on tarvittavat merkit vaarallisten aineiden kuljetusta varten. Muista vain poistaa tai peittää omat osoitetietosi, ettei paketti vahingossa palaudu sinulle. Jos alkuperäinen paketti ei ole enää käytttävissä, muista pyytää oikeanlaiset merkinnät pakettiin. Kuljetusyritykselle on aina kerrottava, jos lähetyksessä on vaarallisia aineita. Lisätietoa varallisten aineiden lähettämisestä postitse löytyy täältä:

https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/ohjeet/vaarallisten-aineiden-kuljetus/

Näin palautat paketin Postin toimipisteessä

Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Palautuskuoren tai -paketin päälle tulee kirjoittaa:

Autotähti Oy
ASIAKASPALAUTUS
SOPIMUSNUMERO 659426

Postissa voit asioida tiskillä ja pakettikortti tulostetaan tämän mukaan. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää postissa Asiakaspalautus 14 -osoitekortin. Palauttaessasi pakettia saat kuitin kuljetettavaksi jättämästäsi lähetyksestä. Huom! Muista liittää palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

Näin palautat paketin Postin pakettiautomaatilla

Voit palauttaa lähetyksesi Postin pakettiautomaatilla, jos se on alun perin noudettu pakettiautomaatista. Palautuskuoren tai -paketin päälle pitää kirjoittaa:

Autotähti Oy
ASIAKASPALAUTUS
SOPIMUSNUMERO 659426

Voit palauttaa pakettiautomaatista noutamasi paketin 14 vrk:n kuluessa lähetyksen noutamisesta. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä palautuksen Postin toimipisteen kautta. Huom! Muista liittää palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

 

Näin palautat paketin Matkahuollon toimipisteessä

Voit palauttaa lähetyksen Matkahuollon palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Palautuskuoren tai -paketin päälle tulee kirjoittaa:

Autotähti Oy
ASIAKASPALAUTUS
SOPIMUSNUMERO 9543992
 Palauttaessasi pakettia saat kuitin kuljetettavaksi jättämästäsi lähetyksestä. Huom! Muista liittää palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

 

Koska rahat palautuvat?

Kun palautus on saapunut varastollemme, käsittelemme sen ensi tilassa ja palautamme rahat sinulle viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Kysymyksiä palautuksista?

Jos sinulle jäi kysymyksiä palautuksista, lähetä meille viesti asiakaspalvelumme kautta. Kiitos! :-)