SONAX autonpesuklinikka Vantaalla 4.4.2019 klo 17.30 - 21.00

kurssi, pesuklinikka, SONAX -

SONAX autonpesuklinikka Vantaalla 4.4.2019 klo 17.30 - 21.00

Sonax autonpesuklinikka on taas täällä!

Huom! Mukaan mahtuu vain 20 ensimmäistä, joten varaa paikkasi tilaisuuteen heti ettet jää rannalle! Tilaisuus täytetään osallistumisjärjestyksessä.

Olemme saaneet asiakkailta yhteydenottoja ja pyyntöjä järjestää autonpesuklinikka, jossa opetettaisiin miten auto kannattaan ankaran talven jälkeen pestä. Järjestämme taas yhteistyössä SONAXin kanssa vuoden 2019 ensimmäisen autonpesuklinikan, jossa opetamme auton huolellisen kevätpesun. Pesun lisäksi käsittelmme, miten puhdistussavea käytetään. Tilaisuus on mukava ja rento, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja oppia vinkkejä oikeaoppisesta auton pesusta ja hoidosta. Tilaisuus sopii aktiivisille autoharrastajille, joilla on kokemusta auton käsinpesusta. Kurssi ei ole tarkoitettu ammattilaisille, vaan pidämme autodetailing -yrittäjille sekä ammattilaisille omat tilaisuudet myöhemmin.

Aika- ja paikka

Torstaina 4.4.2019 klo 17.30 - 21.00. Paikkana SONAXin koulutuskeskus Kaha Oy:n tiloissa, osoitteessa Ansatie 2, 01740 Vantaa.

Illan ohjelma

Tilaisuuden kouluttajana toimii monille autoharrastajille tuttu "Suomen herra SONAX", Harri Välimäki ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on Auton kevätpesu. Tarjolla on aluksi kahvia ja sämpylöitä klo 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden klo 18.00 alkaen.

Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:

  • Huolellinen kevätpesu
  • Puhdistussaven käyttö
  • Maalipinnan suojauskeinot (vaha- ja pinnoitevaihtoehdot)

 Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

Hinta ja ilmoittautumiset

Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tehdä tilaus verkkokaupastamme ja tilata vähintään yksi tuote kurssille. Edullisin SONAX tuotteemme on SONAX hyönteis- ja pienpoistosieni, jonka hinta on 2,50 euroa. Suosittelemme tutustumaan myös SONAXin kevään 2019 uutuuksiin, etenkin SONAX XTREME VaahtoshampooSONAX Clay Ball ”pallonmuotoinen savisieni” sekä SONAX Carnauba kiiltovaha. Löydät kaikki SONAX tuotteemme täältäHuom! Valitse kassalla toimitustavaksi "Toimitus kurssille".

Tee näin:

1. Valitse verkkokaupastamme yksi tai useampi tuote ostoskoriin
2. Siirry kassalle ja valitse toimitustavaksi "Toimitus kurssille" ja suorita ostoksen maksu normaalisti
3. Tulet saamaan meiltä vahvistuksen kurssille osallistumisesta tekstiviestitse
4. Luovutamme tilaamasi tuotteet sinulle ennen kurssin alkua. Ole valmis todistamaan henkilöllisyytesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Peruuntuuko tilaisuus jos sataa eli onko ns. säävaraus?

Koulutus hoidetaan lämpimissä sisätiloissa, eli sade tms. ei haittaa tilaisuuden pitämistä.

Kysymys: Voinko pestä tilaisuudessa oman autoni?

Valitettavasti et, keskitymme tässä tilaisuudessa yhden auton käsittelyyn, jonka SONAX on toimittanut meille tilaisuuteen.

Kysymys: Voinko tilata klinikalle muita kuin SONAX tuotteita?

Voit tilata kaupastamme mitä tahansa tuotteita, eli sinun ei tarvitse tilata pelkästään SONAX tuotteita. Riittää että tilaat vähintään yhden tuotteen ja valitset toimitustavaksi "Toimitus SONAX kurssille".

Kysymys: Voinko tilata klinikalle enemmän kuin yhden tuotteen?

Kyllä, voit tilata klinikalle niin monta tuotetta kuin haluat. Luovutamme tuotteet sinulle ennen kurssin alkua.

Kysymys: Toimitustapaa "Toimitus kurssille" ei löytynyt

Jos toimitustapaa ei enää löytynyt, tarkoittaa se, että kurssi on valitettavasti tullut täyteen. Kurssin täyttymisestä on myös tällöin maininta myös tällä sivulla.

Kysymys: Joudun valitettavasti perumaan osallistumiseni kurssille, miten toimitaan?

Ole meihin yhteydessä (soitto tai SMS 0400 377 911 tai email info@autotahti.fi) ja kerro meille tilauksesi numero. Sovitaan tämän jälkeen tuotteiden toimituksesta.

Kysymys: Minulla olisi vielä muutama kysymys, johon tässä ei vastattu.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi puhelimitse numerossa 0400 377 911 (voit soittaa myös iltaisin sekä viikonloppuisin) sekä sähköpostitse info@autotahti.fi

 

Kiitoksia ja nähdään klinikalla!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista