Pitkä, kuuma kesä on ohi

Pitkä, kuuma kesä on ohi

Autonharrastajille syksy on luopumisen aikaa.

Joka syksy monet autonharrastajat siirtävät silmäteränsä talleihin ja vähemmälle käytölle. Tämä vuosittainen operaatio on aina haikea toimenpide. Varsinkin ilmoiltaan täydellisyyttä hipovan kesän jälkeen luopuminen on vaikeaa. Ennen kuin harrastepeli viedään säilöön, on se syytä puhdistaa niin sisältä kuin ulkoakin.

Toki tavallisen käyttöauton tai käyttö- ja harresteauton yhdistelmänkln on syytä saada osakseen huomiota ennen syksyn ja talven kovia kelejä samalla tapaa, kuin harrasteautokin.

Tavallisen sisä- ja ulkopesun sekä vahauksen lisäksi on syytä huolehtia siitä, että auto pysyy talvikauden kuivana sisältä. Tätä varten meillä on loistava tuote, Pingi! Tämä edullinen, mutta tehokas kostaeudenpoistaja on siitä erikoinen, että sen voi uudelleen ladata mikroaaltouunissa!

Kannattaa myös huomioida Autobild Suomen numerossa 10 / 2018 ollut testi vahaturvallisista esipesuaineista. Autotähti.fi:sta hankittu PROFILINE Actifoam Energy Shampoo pärjäsi testissä oikein hyvin! Erityisesti kehuja tuote sai käytön hinnasta, hyvästä pesutehosta sekä vaahdon pitkästä vaikutusajasta.


Pingi ja kaikki muutkin autonhoitoon liittyvät tarvikkeet saat nopeasti ja edullisesti meiltä osoitteesta autotähti.fi.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista